Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Önkéntes szennyes...

2018.10.10

 


 

Két "önkéntes állatvédő" kibeszéli az xy város önkormányzatát, mindenhol mocskolják őket, “széllel szemben huggyozásról” sírnak, panaszkodnak mindenkinek miattuk, de oda rohangálnak segítségért, ha gondjuk van! Oda rohannak, hogy sorba kirúgdossák a nekik nem tetsző dolgozókat! Nem számít hogy mennyire alaposan, precízen és szorgalmasan dolgozol! Túlórázol! Nem értük, nem nekik, a kutyákért! Nem volt szempont az sem, hogy a telep gyönyörűen gondozott, tiszta, s hogy aki belépett, az dícsérte a telep puszta látványát is, a kutyák egyre eredményesebben rehabilitálva lettek, megszűnt a gyakori halálesetek előfordulása, naprakészen állt az adminisztratív munka, visszamenőlegesen statisztikák lettek vezetve, minden kutyus időben jutott megfelelő orvosi ellátáshoz,(ami nem egyszer életet is mentett), naprakészen figyelve volt hogy ne legyen hiány sem gyógyszerekből, sem a munkánk ellátásához szükséges tárgyi felszerelésekből, az elromlott dolgok, javítandó vagy épp balesetveszélyes kennelek, kifutó, zárak, stb. időben javíttatva lettek. Ahogy az sem számított, hogy önkéntesen, civil szabadidőmben is patronáltam a sanyarú sorsú ebeket, éjszakákba nyúlóan igáztam a gazdisodás esélyeinek javításának érdekében. Saját költségemen intéztem telefonon és online az örökbefogadókkal, adományozókkal való egyeztetést, közmunkás fizetésből, és egy rokkantsági ellátásból, úgy, hogy itt az otthonomban is tizenegy-néhányas létszámú mentett állatról gondoskodom, fillérezem ki a hozzájuk méltó színvonalú ellátásukat, sokszor a saját szám elől véve el a betevőt!! Nincs tartalék pénzem, nincs vállalkozásom, sem felsőbb kapcsolataim, sőt még anyagilag támogató rokon sem tud segíteni, mivel javarészt állami gondoskodásban éltem, mégis időt és energiát nem kímélve csináltam! Ennek ellenére a férfi önkéntes közölte, hogy hozzájuk képest sz@rt sem ér amit csinálok! Mert ők maximálisan támogatják ANYAGILAG a telepet!! A kutyák NEM azt értékelik, hogy mennyi pénz van odatolva! SOKKAL DE SOKKAL TÖBBET SZÁMÍT NEKIK A VELÜK TÖLTÖTT MINŐSÉGI IDŐ, TÖRŐDÉS, LELKI TÁMOGATÁS!! De nekik ez sem számított!! ÉN SZ@R LETTEM! SZ@RT SEM ÉRT AMIT CSINÁLNTAM! MERT:........

Ha nem bólogatsz, netán más véleményed, meglátásod van a felmerülő gondokkal kapcsolatban, s ezt még ki is mered mondani, tuti hogy repülsz! Vagy olyan szinten pokollá teszik a telepen töltött idődet, hogy elmenekülsz! Kutyák érdeke ez?? NEM!!! IIyenkor számít e a kutyák érdeke?? NEM!!! Következő gondozó jelölt jó lesz nekik? Ha nem bólogat, ha saját véleménye van, akkor NEM!! Kutyák érdeke?? Ilyenkor mit számít ez?? Ha sz@rban vannak, akkor a személyes érdekek a mérvadóak!!

-Kormánybiztos státuszú rokoni hátteret villogtatva tartják sakkban azokat, akikben látnak potenciális veszélyt, a polgármester nevét használják hatalmi falként, neve mögé bújnak fenyegetőzni (amiről Ő sztem tuti nem tud!) céljaik gyorsabb elérésének érdekében, politikai hovatartozásukat is tolóerőnek használják céljaik eléréséhez, mert a saját nevük, személyük csak egy lófing fuvallat!

Vagy hülyének kürtölnek, titulálnak, hogy hiteltelenné tudjanak tenni, miután úsznak a sz@rban, ami nem mellesleg a sajátjuk!

Több mint egy évig nem voltam nekik hülye, meg nem normális, meg beteg!! Büszkén villogtatták támogatók, iskolák, németek, focisták előtt, vagy a nyílt napon is (többek között) a telep rendezettségét, tisztaságát, a jó állapotú ebeket, amibe rengeteg energiát fektettem bele, és NEM pusztán fizetésért, és NEM pusztán munkaidőben!! De ezekre a dolgokra két nap alatt amnéziásak lettek!!

Felső hatalommal fenyegetőznek! Kormánybiztos uncsitesóval, illetékes polgármester nevével, politikai kapcsolatokkal, rendőrséggel!!

Pedig ezek nélkül a nevek nélkül ők senkik! Gyáva népek, akiknek magasabb státuszú emberek kellenek a hétköznapi dolgokban való boldogulásukhoz! De pofájuk az vaaan! Más személye mögé bújva persze!!!

-Nekik hülye a helyi állatorvos, (akit nem sikerült nekik eltakarítani a telepről, hiába dolgoztak rajta annyira), hülye az xy városgondnokság vezetője, ócsárolják az örökbefogadók jó részét, nekik hülye a volt gondozó, a jelenlegi (már szintén csak volt gondozó), az ebrendész, meg úgy általában mindenki.

-Női önkéntes tag szerint "hülye picsa" az egyik önkéntes segítője is az xy ebtelepnek, “buta tudatlan okoskodó fiatal picsa” néven emlegeti őt az xy önkéntes, akivel mai napig beszél, facebookos csoport tagként!

-Az első általuk kirúgatott dolgozót kitiltották a telepről, s megfenyegették, hogy elintézik, hogy NE KAPJON ABBAN A VÁROSBAN ÁLLÁST!  KITILTOTTÁK A TELEPRŐL! LEJÁRATÓ KAMPÁNYT FOLYTATNAK ELLENE! JELZEM, MÁR ELLENEM IS!! LECSERÉLTETTÉK A ZÁRAKAT A TELEPEN, MIUTÁN KICSINÁLTAK TELJESEN!! Mellém álló személyeket megfenyegettek, kitiltották a helyi adománygyűjtésből, amit a telep kutyáinak megsegítésére szerveztek!! Ez a személy nagyon sokszor hozott adományt a telepre, sétáltatta a családjával együtt az ott lakni kényszerülő ebeket, szabadidejüket a telep lakóira fordították hosszú-hosszú időn keresztül! A kitiltása a kutyák érdekeire hivatkozva történt!! Röhej!!